Vilket år vi har bakom oss och förmodligen framför oss också. Jag tänker förstås på pandemin som lämnar avtryck på oss alla. För egen del hade jag under år 2020 förmånen att få vikariera på tidningen Äntligen. Sett i backspegeln kunde inte tajmingen varit bättre, att jag som inte varit anställd på tio år helt plötsligt fick för mig att söka en anställning. Även om tidningen fick känna av nedgången med minskad annonsering så tog vi oss igenom året och jag kunde känna tryggheten av att vara anställd. Det var nämligen väldigt tydligt hur mailkorgen på Formkontakt ekade tom under mars – juni 2020. Men från hösten 2020 märkte jag av en förändring och uppdragen har strömmat in. Även om de till viss del ändrat karaktär och jag har fått ta tag i att lära mig en hel del nytt.

Det är alltså med nya kraft, många erfarenheter rikare och en ny blick för verksamheten som jag öppnar upp Formkontakt på heltid igen.

Ovan syns ett axplock ur de totalt 39 nummer som jag producerade för Tidningen Äntligen. Med ansvar för hela produktionen av layout och annonser och skapande av en hel del innehåll. Bland annat illustration av Professor Kluring och hans pyssel för barn, do-it-yourself och artiklar.

Tidningen Äntligen ges ut av LTSmedia i upplagor om 40 000-100 000 ex.