Om formkontakt

Formkontakt ägs och drivs sedan 2007 av Marie Tidquist Lundin, utbildad grafisk formgivare och illustratör. Efter ett antal år i Göteborg och något år i Stockholm har nu Formkontakt sin bas i Falköping. 

Efter mer än 15 år i branschen finns både små och stora företag i portfolion. Formkontakt har bland annat satt en reklam-container på Sjöfartsmuseets gräsmatta, skapat illustrationer till Göteborgs Konstmuseum, satt stora vepor på Kungsleden i Stockholm och därtill gjort logotyper och webbsidor till många företag. Formkontakt levererar löpande originalproduktion av material för tryck, webb och sociala medier för bland andra Convendum, Göteborgs Stad Kulturförvaltning, Tidningen Äntligen och Falköpings kommun.

Kontakta Formkontakt om du är i uppstarten av ett nytt företag eller om du behöver hjälp med grafisk form och kommunikation på ditt befintliga företag eller organisation.

Du kan också kontakta Formkontakt om du behöver extra stöttning av formgivare i projekt på byrån eller som extra händer till inhouse-avdelningen.

Formkontakt samarbetar med många olika tryckerier och publiceringskanaler och hjälper dig från skiss till tryckt eller publicerat material.

Hör av dig så diskuterar jag gärna hur Formkontakt kan hjälpa dig!

Och jo, vill du snabbt och enkelt skriva ut exempelvis etiketter, planeringskalendrar eller festkit för midsommar? Spana in min webbshop för printables www.designprints.se

Marie Tidquist Lundin
Grafisk formgivare & illustratör
marie@formkontakt.se
073-9193093
Falköping

 

Grafisk formgivning

Formkontakt hjälper dig att skapa attraktiva och tillgängliga produkter så som kataloger, tidningar, produktblad, bilagor, annonser och digitalt material.

Illustration

En illustration förstärker det du vill berätta. Vi hjälper dig med allt från illustrativa beskrivningar till bilder som förmedlar en känsla. Och så klart kan vi få den att röra på sig också!

Varumärke & logotype

Tillsammans mejslar vi ut kärnan i din verksamheten och ser till att ditt varumärke syns på rätt sätt och tilltalar rätt målgrupp.

Webbsida

Formkontakt hjälper dig med webbsida, webbshop och e-kurser. Allt i wordpress där du antingen själv uppdatera det mesta själv eller anlitar Formkontakt för en helhetslösning.

“Marie på Formkontakt är fantastisk på sitt jobb. Hon är lyhörd, lätt att samarbeta med och har ett öga för detaljer. Marie har hjälp mig att skapa en hemsida och logga som passar mitt varumärke perfekt och jag rekommenderar henne starkt. Jag kunde inte varit nöjdare!”

Henrietta Bruto

Fotograf

”Jag vill gärna förmedla att det varit ett nöje att samarbeta med dig. Jag har uppskattat både din kompetens och kreativa förmåga, dina säkra leveranser, att det alltid varit ordning och reda och ditt trevliga sätt i våra kontakter.”

Susanne Fägersten Sabel

Kommunikations- och marknadschef, Sektor Museer, Kulturförvaltningen i Göteborgs Stad

Pressklipp:

Pressklipp ur Falköpings tidning, Marie Tidquist Lundin

Falköpings Tidning 5 januari 2023. Läs hela artikeln här(kräver inlogg)

Skararborgs allehanda sep 2019. Marie Tidquist Lundin

Skaraborgs Allehanda 20 september 2019

Platå, oktober 2016, Formkontakt, Hattfabrikens musik

Platå oktober 2016

Skararborgs allehanda sep 2019. Marie Tidquist Lundin

Skaraborgs Allehanda 20 september 2019

Platå, oktober 2016, Formkontakt, Hattfabrikens musik

Platå oktober 2016

Skararborgs allehanda sep 2019. Marie Tidquist Lundin

Falköpings Tidning 11 februari 2004

bland Kunderna finns:

Convendum
tidningen äntligen, lts media
studio vinterhav
winlas
Falköpings Kommun
itiden, webbyrå
Falköpings Kommun
Belletrist publishing
fysisk aktiv
Göteborgs stad
coompanion Skaraborg
lundblads stängsel
Röhsska museet
drivhuset
cleanlifestyle
Logo göteborgs stadsmuseum
formkontakt, Falköping, Marie Tidquist Lundin, grafisk design

Kontakt

073-91 93 093
marie@formkontakt.se

Öppettider

Du hittar mig i eller utanför Falköping. Jag är vanligtvis anträffbar vardagar mellan 8-16.

Medlem i:

Svenska tecknare och illustratörcentrum