Rankas högre på google

Att hamna högt upp på google är viktigt för att nå kunder som söker på din verksamhet. Är din hemsida helt ny brukar det ta ett tag innan du hamnar där. Men det finns några knep som Formkontakt kan hjälpa dig med med. Ett av dem är att hålla sidan levande.

Håll din webbsida levande

Ett enkelt sätt att göra det är att skriva artiklar(ja, eller så kallar du dem blogg-inlägg). Bjud på anekdoter, din expertkunskap eller fördjupa ett resonemang. Med tydliga rubriker som innehåller sökord relaterad till din bransch ökar du synligheten och sökbarheten på google. På samma gång skapar du värdefullt innehåll som du kan dela på sociala medier som i sin tur skapar trafik till och intresse för ditt företag och din hemsida.
Och sist men inte minst, dina tips eller tankar kanske faktiskt hjälper den som läser det.

En av Formkontakts kunder som tagit fasta på att skriva artiklar är läkaren Anna Good. Varannan fredag publicerar hon en artikel på sin hemsida, delar den på Facebook och LinkedIn och resultatet är slående – dessa fredagar ökar trafiken till webbsidan markant.

Så kom igång och skriv och dela med dig av din tankar och tips!
Behöver du hjälp att komma igång? Kontakta Marie Tidquist Lundin på Formkontakt så hjälper jag dig med kommunikationsplan och innehåll.