Extern grafisk designer

Under ett antal år har jag nu haft förmånen att följa med på CONVENDUMs resa som Sveriges största kontorshotell/coworking-aktör. I ett långsiktigt samarbete tar Formkontakt fram original för deras löpande marknadsföring som bland annat annonser för tidning och instagram. Formkontakt hjälper också till med originalframställning för tryck av fasadvepor, foliering av fönster. Utöver detta tar Formkontakt fram informationsmaterial, illustrationer och skapar enhetliga planritningar. Allt i enlighet med företagets visuella identitet.

 

originalare, grafisk formgivare för långsiktigt samarbete,

 

Marie levererar alltid i tid och kvalitet, hon tog på kort tid till sig vår grafiska profil. Vi är väldigt glada över vårt samarbete och hoppas kunna fortsätta arbetet under lång tid framöver. Marie är ett proffs inom sitt gebit och vi rekommenderar henne starkt som grafisk formgivare”.

Oscar Limbäck

CBO (Chief Business Officer) & Co-founder of CONVENDUM

Långsiktigt varumärkesarbete

Med ett långsiktigt samarbete kan Formkontakt erbjuda snabb hjälp med originalframställning som ger kunden ett konsekvent och genomgående kvalitet i sin marknadsföring och varumärkesarbete.

Marie på Formkontakt har lång erfarenhet av att arbeta med olika företags visuella identitet och är snabb på att ta fram material i enlighet med dessa.
Hur jobbar ditt företag med den löpande produktionen av informationsmaterial?
Behöver ni hjälp att skapa långsiktighet och enhetlighet i ert material? Kontakta Marie på Formkontakt så diskuterar vi saken!

//Marie Tidquist Lundin