Grafisk designer i Falköping firar 15 år som företagare

I januari 2007 fick jag hem mitt F-skattebevis och kastade mej ut som egen företagare. Jag hade fått ett uppdrag att jobba med den grafiska formen till utställningen om Ostindiefararen på Sjöfartsmuseet i Göteborg och tänkte nu är det dags att starta eget. Detta blev starten till ett företag som nu funnits i 15 år. De första fem åren studerade/arbetade jag på halvtid vid sidan av att driva eget. När jag fyllde 30 år bestämde jag mig för att köra ”all-in” och gav firman namnet Formkontakt. Idag har jag nått flera av de mål jag satte upp i den lilla ettan i Göteborg och ser med spänning framemot många fler år som företagare.

Förutom ett stort tack till alla de företag och organisationer som anlitat mig genom åren så är det en person som betytt allra mest för firman och det är min man Johan. Han har allt sedan jag startade firman stöttat mig, varit mitt bollplank och icke att förglömma: en enastående IT-support. 

Marie Tidquist Lundin, grafisk designer på Formkontakt, Falköping