För priser – be om offert!


Så här jobbar Marie på formkontakt

Jag arbetar genom att ha täta kontakter med kunden för att vi hela tiden ska vara på väg åt samma håll. Jag jobbar inte med mallar utan designar varje logotyp, grafisk profil, webbsida m.m unikt för dig och ditt företag. Det gör att du kan vara säker på att ditt grafiska material är anpassat till din verksamhet och utstrålar det din verksamhet står för.

FRÅGEFORMULÄR
Med hjälp av formkontakts frågeformulär får du som kund möjlighet att formulera och tänka igenom vad du vill ha – med frågor om bl.a. tema, kärnord, målgrupp och vision. Svaren på dessa frågor ger mig på formkontakt bästa förutsättningen att hitta rätt form för ditt företag. Den information du anger i frågeformuläret blir en utgångspunkt för formen – men under designprocessen kan behov finnas att ändra, omformulera och byta ordning. Det är som det ska vara och ingår i priset! Vid mycket stora förändringar kan priset påverkas.

Öppna frågeformuläret


Villkor

Om kunden väljer att avbryta samarbetet efter att designförslag tagits fram behåller Formkontakt användarrätten till framtaget material.
Tills kunden betalt slutfakturan äger Formkontakt den juridiska upphovsrätten på logotyp/visuell identitet/webbsida. Därefter är den kundens/företagets egendom.
Formkontakt har rätt att visa upp färdiga arbeten på sin hemsida och i annan marknadsföring.


INKÖP AV WEBBHOTELL OCH DOMÄNNAMN
Som kund köper du själv webbhotell och domännamn. Detta görs enkelt via t.ex. one.com. Vill du ha hjälp med detta tillkommer pris per timma.