Kunder i urval

Sjöfartsmuseet Akvariet logga

 

Göteborgs Stadsmuseum

 

Mölndals stad logo

 

 

kultur i väst logo

Convendum logo

 

Grafisk formgivning för Falköpings kommun

 

SRF Skaraborg

Hyrtjänst Falköping logo

 

Cykelaptit - resor till Italien och falköping

Sagt om Formkontakt


”Jag vill gärna förmedla att det varit ett nöje att samarbeta med dig. Jag har uppskattat både din kompetens och kreativa förmåga, dina säkra leveranser, att det alltid varit ordning och reda och ditt trevliga sätt i våra kontakter. Lycka till med allt i framtiden!”

Susanne Fägersten Sabel, Kommunikations- och marknadschef
Sektor Museer, Kulturförvaltningen i Göteborgs Stad
(fram till sep 2018, nuvarande arbetsplats: enhetschef Göteborgs Universitet, infrastrukturstöd) 


”Med sin kompetens, kreativitet, stilsäkerhet och inte minst höga leveranssäkerhet kan jag varmt rekommendera Formkontakt som leverantör och samarbetspartner inom grafisk design och marknadsföring.”

Thomas Hjert, Vd
Falköping Nu ekonomisk förening


“Marie är en effektiv och strukturerad person som alltid levererar material i tid. Hon är kreativ och hittar lösningar- samtidigt som hon förhåller sig till den arbetsplats hon får uppdraget ifrån. I korthet: en strukturerad kreatör som jag varmt kan rekommendera.” 

Marie Wettmark, kommunikatör
Göteborgs Stadsmuseum


“Tänk när Marie lade händerna på loggan och det första resultatet hon skickade var klockrent! Hon hade fattat precis vad jag ville ha. Färgerna skulle vara matta, lite murriga med inspiration från skogens färger. Det skulle absolut ”inte se klorblekt ut” som jag uttryckte det. Marie fångade upp alla mina tankar och gjorde det bästa av det. Tack Marie för ditt fantastiska arbete!”
Frida Gebel
Hindens Eko